6. lokakuuta 2015

Uusia alkuja

Kokeillaanpa uutta alkua blogille. Edellinen jäi pahasti kesken ajatusten ollessa täysin jossain muualla kuin blogin kirjoittamisessa.

Syksy ja erityisesti talvi ovat lempivuodenaikojani, rakastan niitä. Ilma on ihanan raikas ja hyvä hengittää. Niin kauan kuin sää pysyy tällaisena, hyvä. Pitkiä sadekausia en kaipaa. Sade tarkoittaa kuraa, ja meillä täällä maalla sitä riittää. Ja sitä kuraa nuo karvaiset kaverit tuovat sisään määrättömästi.

Uusia alkuja tarkoittaa myös uudet harrastukset. Vihdoinkin on aikaa harrastaa. Häpeämättömästi nautin työttömänä olostani. Se tarkoittaa vihdoin aikaa tehdä kaikkea sitä mihin aikaisemmin ei ollut aikaa eikä mahdollisuutta. Sen lisäksi, että olen saanut tehtyä kotona niitä pitkään seisseitä rästihommia ja kaappien järjestelyitä, pystyn nyt hyödyntämään myös työväenopiston päiväkurssien tarjontaa mm. lasinsulatuksessa ja käsitöissä. Ja nautin, ihan oikeasti nautin.

Muutama sana myös tästä blogista. Tällä blogilla ei ole mitään tiettyä aihetta eikä kohdetta. En ole niin kova käsityöihminen että saisin blogin täytettyä sillä. Tai kokkaamisella. Tai pelkästään koirilla. Niinpä kirjoitan mistä tahansa minua riittävästi kiinnostavasta asiasta. Ihan tavallisesta elämästä, koirista ja niihin liittyvistä asioista, harrastuksistani... Katsotaan mitä tuleman pitää! Kiva jos olet mukana matkassa!

Ai niin! Menneen kesän uutuus oli kasvihuone, jonka mieheni rakensi kierrätysmateriaalista. Kuvassa tomaattisatoa, joka varmisti sen että ensi vuonna tomaatteja laitetaan paljon enemmän! Nämä olivat maultaan niin pehmeitä ja hyviä, ja mikä tärkeintä, suu ei mennyt rikki näitä syödessä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti