18. lokakuuta 2015

Neljä ja nolla.

Maagiset neljä ja nolla, se tuli täytettyä viikolla. Mielestäni en ole kriiseillyt aikaisemmin, eikä nyt äkillisestikään tullut mitään kriisiä. Tänä lauantai-iltana käytiin ystäväpariskunnan kanssa keilaamassa ja syömässä, aivan täydellinen tapa juhlia!

Viikko oli hurjan kiireinen. Lastenhoitokeikkaa, synttäreitä, kotisivujen päivitystä (joka tuntuu olevan sellainen projekti joka käsittämättömästi laajenee, nytkin muutin koko sivujen ulkoasun ja korjauksia sinne ja tänne ja tuonne)...Tänään nukuin pitkästä aikaan todella myöhään, mutta syykin taitaa olla selvä. Kovin tuntui aamulla tukkoiselta olo, ja kurkku on nyt kovin karhea. Toivottavasti ei tule mitään kovempaa tautia. Särkylääkettä, lämmintä juomaa ja sarvikuono käyttöön, jospa tämä tästä.

Huomenna, jos olo vaan pysyy kohtalaisena, pitäisi vielä laitella piha talvikuntoon. Ensi viikoksi kun on lupailtu sateita, tosin nuo sääennusteet on tässä viime aikoina olleet jotain ihan muuta kuin sitten mitä on todellisuudessa ollut. Joka tapauksessa kesäkukkien raadot, ruukut, loput pihakalusteet yms. pitäisi vielä vielä talviteloille, Ehkä jopa nurmikkokin vielä leikata. Ja kasvihuoneesta tyhjentää loputkin kasvit. Onhan noita, asioita.

Ai niin, migreenitilanne. Keskiviikkona aamulla, tällä kertaa meni onneksi parilla migreenilääkkeellä ohi. Lääkäriajan sai  kolmen viikon päähän, katsotaan sitten mitä keksitään.

Ja muistutus vielä itselleni, että muistan kertoa jakaa teille jossain vaiheessa ajatuksen jolla leikittelen, nimittäin ulkomaille muutosta. Sekä suuresta huvistani, kiinteistöjen myynti-ilmoitusten selaaminen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti